Advertisement

Samsunspor Altay Maçı - Samsunspor Altay'a bileniyor / Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol.

Samsunspor Altay Maçı - Samsunspor Altay'a bileniyor / Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol.. Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı. Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar.

Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1. Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar?

Samsunspor'un İlk Rakibi Altay!
Samsunspor'un İlk Rakibi Altay! from www.akasyam.com
Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1. Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık.

Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı.

Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Yılport samsunspor ligin ikinci devresi ilk maçında altay ile karşı karşıya geliyor. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Ahmet, yunus emre, erkam teknik direktör: Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Her iki takımın da mücadelesine. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1.

Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız.

Samsunspor - Altınordu maç sonucu: 2-2 - Son dakika TFF 1 ...
Samsunspor - Altınordu maç sonucu: 2-2 - Son dakika TFF 1 ... from img.fotospor.com
Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız.

Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Her iki takımın da mücadelesine. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı.

Altay-Samsunspor maçı canlı izle
Altay-Samsunspor maçı canlı izle from www.samsunhaber.com
Her iki takımın da mücadelesine. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Yılport samsunspor ligin ikinci devresi ilk maçında altay ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız.

Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar.

Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol. Yılport samsunspor ligin ikinci devresi ilk maçında altay ile karşı karşıya geliyor.

Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç altay maçı. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı.

Posting Komentar

0 Komentar