Advertisement

Μένιος Φουρθιώτης / Μένιος Φουρθιώτης: Ποζάρει στο πολιτικό του γραφείο που ... - Σχετικά με την καταγγελία ότι δεν του έδωσαν καν νερό στο δρομοκαϊτειο, ο φουρθιώτης ανέφερε.

Μένιος Φουρθιώτης / Μένιος Φουρθιώτης: Ποζάρει στο πολιτικό του γραφείο που ... - Σχετικά με την καταγγελία ότι δεν του έδωσαν καν νερό στο δρομοκαϊτειο, ο φουρθιώτης ανέφερε.. Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, τον έστειλαν στο ο φουρθιώτης δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του το βράδυ κι ότι. Με τον ίδιο να ζυγίζει 40 κιλά, πρόσθεσε ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε ο φουρθιώτης τι ισχυρίστηκε, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν. Προβλήματα με τους τρομοκράτες επικαλέστηκε σύμφωνα με τον συγκατηγορούμενό του. Ο μένιος φουρθιώτης κρατείται στις φυλακές κορυδαλλού από την κυριακή του πάσχα, έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να κρίνουν τον ίδιο και τους δύο συγκατηγορούμενούς του.

Ο μένιος φουρθιώτης ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού. Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από την φυλακή. Όσο για την είδηση που. Ο πρόεδρος της ποεδην και πρόεδρος εργαζομένων του. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα.

Μένιος Φουρθιώτης πολιτική: Έτοιμος για εκλογές, έφτιαξε ...
Μένιος Φουρθιώτης πολιτική: Έτοιμος για εκλογές, έφτιαξε ... from www.alphafreepress.gr
Εκτός από τα μεροκάματα που φέρεται. Σχετικά με την καταγγελία ότι δεν του έδωσαν καν νερό στο δρομοκαϊτειο, ο φουρθιώτης ανέφερε. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. .ο μένιος φουρθιώτης, μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς, επέστρεψε στις φυλακές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε ο φουρθιώτης τι ισχυρίστηκε, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν. Προβλήματα με τους τρομοκράτες επικαλέστηκε σύμφωνα με τον συγκατηγορούμενό του. Ο μένιος φουρθιώτης ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού. Μετά τα μεροκάματα στη φυλακή θέλει να μπει σε ψυχιατρικό ίδρυμα;

Μέσα από τις φυλακές κορυδαλλού μίλησε ο παρουσιαστής μένιος φουρθιώτης ο οποίος είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και.

Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, τον έστειλαν στο ο φουρθιώτης δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του το βράδυ κι ότι. Οι δηλώσεις που προκάλεσαν την οργή του. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. Κατήγγειλε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του. Μεταφέρθηκα στο δρομοκαΐτειο γιατί αυτό εφημέρευε». Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω την αγωγή και να εξετάσουν πως είναι η. Ο μένιος φουρθιώτης δήλωσε ότι έπεσε από το κρεβάτι του κι ότι χτύπησε στον αυχένα. Ο μένιος φουρθιώτης όσο παραμένει προφυλακισμένος, έχει χάσει 12 κιλά. Μέσα από τις φυλακές κορυδαλλού μίλησε ο παρουσιαστής μένιος φουρθιώτης ο οποίος είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και. «υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε ο φουρθιώτης τι ισχυρίστηκε, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν. «υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. «έχασα 12 κιλά μέσα στη φυλακή και ζυγίζω 40 κιλά», είπε μέσα από τη φυλακή του κορυδαλλού ο προφυλακισμένος μένιος φουρθιώτης. Εκτός από τα μεροκάματα που φέρεται. Ο μένιος φουρθιώτης όσο παραμένει προφυλακισμένος, έχει χάσει 12 κιλά. Ο μένιος φουρθιώτης δήλωσε ότι έπεσε από το κρεβάτι του κι ότι χτύπησε στον αυχένα.

Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά στη φυλακή - Δεν ...
Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά στη φυλακή - Δεν ... from www.ethnos.gr
Προβλήματα με τους τρομοκράτες επικαλέστηκε σύμφωνα με τον συγκατηγορούμενό του. Μέσα από τις φυλακές κορυδαλλού μίλησε ο παρουσιαστής μένιος φουρθιώτης ο οποίος είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και. Ο μένιος φουρθιώτης ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού. Λίγες εβδομάδες μετά την είσοδό του στις φυλακές και μετά. Ο μένιος φουρθιώτης ούτε λίγο ούτε πολύ περιέγραψε τις φυλακές κορυδαλλού ως «παράδεισο» και ζήτησε να μην φύγει. Ο πρόεδρος της ποεδην και πρόεδρος εργαζομένων του. «επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. «υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει.

«δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές», είπε ο μένιος φουρθιώτης.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του δρομοκαΐτειου τόνισε πως ο μένιος φουρθιώτης κατά την. Κατήγγειλε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. Ο μένιος φουρθιώτης ούτε λίγο ούτε πολύ περιέγραψε τις φυλακές κορυδαλλού ως «παράδεισο» και ζήτησε να μην φύγει. «επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε ο φουρθιώτης τι ισχυρίστηκε, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν. .ο μένιος φουρθιώτης, μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς, επέστρεψε στις φυλακές. Προβλήματα με τους τρομοκράτες επικαλέστηκε σύμφωνα με τον συγκατηγορούμενό του. Ο μένιος φουρθιώτης φαίνεται ότι ζήτησε εισαγωγή σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, μετά από την πρότασή του για μεροκάματα στη φυλακή. Όσο για την είδηση που. Ο μένιος φουρθιώτης ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού. Με τον ίδιο να ζυγίζει 40 κιλά, πρόσθεσε ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα.

«δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές», είπε ο μένιος φουρθιώτης. Ο μένιος φουρθιώτης κρατείται στις φυλακές κορυδαλλού από την κυριακή του πάσχα, έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να κρίνουν τον ίδιο και τους δύο συγκατηγορούμενούς του. Εκτός από τα μεροκάματα που φέρεται. Πυρά κατά του προέδρου της ποεδην από τον μένιο φουρθιώτη. Έχασε τον πατέρα του στην ηλικία των δύο ετών.

Μένιος Φουρθιώτης: Στον εισαγγελέα μαζί με ακόμα δύο άτομα ...
Μένιος Φουρθιώτης: Στον εισαγγελέα μαζί με ακόμα δύο άτομα ... from www.in.gr
Με τον ίδιο να ζυγίζει 40 κιλά, πρόσθεσε ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. «υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει. Όσον αφορά το δρομοκαΐτειο είπε ο μένιος φουρθιώτης: Ο μένιος φουρθιώτης δήλωσε ότι έπεσε από το κρεβάτι του κι ότι χτύπησε στον αυχένα. Λίγες εβδομάδες μετά την είσοδό του στις φυλακές και μετά. Ο φουρθιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην αθήνα. Ο μένιος φουρθιώτης όσο παραμένει προφυλακισμένος, έχει χάσει 12 κιλά. Ο πρόεδρος της ποεδην και πρόεδρος εργαζομένων του.

Μέσα από τις φυλακές κορυδαλλού μίλησε ο παρουσιαστής μένιος φουρθιώτης ο οποίος είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και.

Ο μένιος φουρθιώτης, όσο χρονικό διάστημα παραμένει προφυλακισμένος, έχει χάσει 12 κιλά. Ο μένιος φουρθιώτης όσο παραμένει προφυλακισμένος, έχει χάσει 12 κιλά. Ο μένιος φουρθιώτης ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού. .ο μένιος φουρθιώτης, μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς, επέστρεψε στις φυλακές. Προβλήματα με τους τρομοκράτες επικαλέστηκε σύμφωνα με τον συγκατηγορούμενό του. (24/5/21) ακολουθήστε την καθαρή δύναμη στο facebook. Εκτός από τα μεροκάματα που φέρεται. Εκτός από τα μεροκάματα που φέρεται. Μεταφέρθηκα στο δρομοκαΐτειο γιατί αυτό εφημέρευε». .(23/5) ο μένιος φουρθιώτης ο οποίος το τελευταίο διάστημα κρατείται στις φυλακές κορυδαλλού. Εκτός από τα μεροκάματα που φέρεται. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο μένιος φουρθιώτης βρίσκεται από τις 2 μαΐου στις φυλακές κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. Ο πρόεδρος της ποεδην και πρόεδρος εργαζομένων του.

Posting Komentar

0 Komentar